Árazás

A Netopgraf termék és szolgáltatás árazása alapvetően
3 komponensből áll össze:

Technológiai modulok

A dokumentálni kívánt objektumok technológiai jellemzői és mennyisége határozza meg az árazás alapját. A szolgáltatás keretében különböző összeállítású csomagokat kínálunk, amelyeket ügyfeleink igény szerint állíthatnak össze, a csomagok pedig a későbbiekben is bővíthetőek. Az árazás az elemszámtól függő degresszív árazás, amely a felhasználók számától független.

Licence kategóriák

A különböző Licence kategóriák és az azokhoz tartozó szolgáltatások kiválasztásával ügyfeleink eldönthetik, hogy a hálózatról készített dokumentáció szerkesztését milyen mértékben kívánják a szolgáltató partnerre bízni, vagy maguk elkészíteni. A Licence kategóriák a dokumentáció megtekintése és teljes szerkesztése között minden szintet lefednek. A Licence díjak egyszeri díjként jelennek meg az árazásban.

Szolgáltatások

Szolgáltatásunkhoz tartozik a jelenleg meglévő dokumentációs rendszerek migrálása (Migration Service), ezt személyesen végezzük, és az importálás során a jelenlegi dokumentáció validitását teljeskörűen ellenőrizzük. A hálózatról készített dokumentációt szolgáltatásunk keretében rendszeresen frissítjük (Update Service), hogy ügyfeleink mindig naprakész információval rendelkezhessenek.

Áraink minden esetben személyre szabottak!

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot, részletes bemutatóhoz egyeztessen velünk személyes találkozót!

basic1-036_phone_call-512

+36 20 933 5597

Keressen fel minket telefonon!

email

info@netopgraf.net

Írjon nekünk üzenetet!

Close Menu