Megoldásaink

Mérnöki hálózatelemző rendszer

Mérnöki hálózatelemző rendszer

A Netopgraf hálózat dokumentációs rendszer online adatgyűjtőjének és konfigurációs értelmezőjének segítségével megbízható, pontos és részletes képet ad a hálózati eszközök felépítéséről, a hálózat topológiájáról és azok konfigurációjáról. Az így készített hálózati modell mérnöki elemzések, felülvizsgálatok készítésére alkalmas. Az elemzéseket nemcsak eszköz, hanem rendszer szinten végezhetjük, mivel a Netopgraf integráltan tartalmazza az L1, L2 és L3 szintű topológiai és konfigurációs információkat.

A Netopgraf rendszer fényképeket készít a hálózat állapotáról, így hibák jelentkezésekor összevethetjük a hálózat aktuális, illetve a hiba előtti állapotait. A hibajelenség előtt történt változások elemzése óriási segítséget jelenthet a hibák elhárításában. Vizsgálhatjuk a hálózat hibatűrő képességét, a redundáns kapcsolatok meglétét és azok megfelelő konfigurációját. Rámutathatunk a hálózat gyenge pontjaira. Ezek javításával, illetve a szükséges fejlesztések elvégzésével hálózati leállásokat előzhetünk meg (proaktív hibaelhárítás) bizonyos hibák esetén, ezáltal növelhetjük a hálózat rendelkezésre állását.

A Netopgraf rendszer TraceRoute funkciójának segítségével adott IP állomások közötti útvonalakat L1, L2 és L3 szinteken elemezzük. Így könnyen és hatékonyan tudjuk megvizsgálni, hogy bizonyos eszközök kiesése milyen alkalmazások elérhetőségét veszélyezteti.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot, részletes bemutatóhoz egyeztessen velünk személyes találkozót!

basic1-036_phone_call-512

+36 20 933 5597

Keressen fel minket telefonon!

email

info@netopgraf.net

Írjon nekünk üzenetet!

Close Menu