Bemutatkozunk

A kezdetek

Az Integral System Art Kft. informatikai hálózatok felderítésére, dokumentálására és elemzésére szakosodott szolgáltató cég. 

2000. augusztus 21-én alakult meg az Integral Sysmtem Art Kft. azzal a céllal, hogy segítse a vállalatokat, hogy a lehető leghatékonyabban nyomon követhessék, számon tarthassák IT rendszerük felépítését, ezáltal lépést tudjanak tartani az állandó technológiai újításokkal, fejlesztésekkel. 

A Netopgraf hálózat modellező és dokumentáló rendszer mögött több, mint 10 éves fejlesztés, illetve több, mint 20 éves hálózat üzemeltetési, tervezési és számos hosszútávú referenciával igazolható tapasztalat áll.

Küldetés

Küldetésünk, hogy elterjesszük a strukturált dokumentálás kultúráját.

Egy olyan grafikus  CMDB (Configuration Management Data Base) megalkotása volt a célunk, amellyel részletesen és pontosan modellezni tudjuk az IT hálózatok struktúráját, konfigurációját és topológiáját több OSI rétegben ábrázolva. Ez a CMDB biztonságos alapot jelent az IT üzemeltetés folyamatainak. Ez egy céleszköz, amely hatékonyan támogatja a mindennapi munkát.

Letölthető anyagok

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról!

Kihívások és válaszok

Az IT infrastruktúrák modellezése komoly kihívást jelent napjainkban. Ezen kihívások egyike a gyártói technológiák folyamatos innovációja, hiszen az állandóan megújuló technológiai megoldásokhoz a hálózati dokumentációs szoftvereknek alkalmazkodni kell, rendszeres testreszabás és szoftverfejlesztés szükséges.

Éppen ezért alkottuk meg a Netopgraf szolgáltatási rendszert, amelynek keretében nem csupán feltérképezzük, dokumentáljuk, modellezzük, és nyomon követjük az adott vállalat informatikai rendszerének felépítését, hanem az általunk kifejlesztett célszoftver és keretrendszer segítségével a legújabb technológiákat is gyorsan be tudjuk illeszteni a rendszerbe.

Netopgraf rendszer leírás

A felmerülő kihívásokra mi megtaláltuk a megoldást. Szoftverünk nem csupán egy adatbázis, és nem egy általános grafikus szoftver, hanem pontosan erre a célra kifejlesztett rendszer, amely összefüggésében kezeli az IT hálózat elemeit, és az azok közötti fizikai, illetve logikai kapcsolatokat. Ügyfeleink számára igazi segítséget nyújtunk azzal, hogy átvállaljuk az IT rendszer modelljének felépítését (a modell felépítési folyamatát a Netopgraf rendszer tatalmazza) több évtizedes tapasztalatunkat felhasználva. 

A Netopgraf nem egy dobozos szoftver, hanem egy szolgáltatás csomag, amely technológiakövetést és folyamatos testreszabást tartalmaz, hogy a rendszer az Ön IT hálózatának minden helyi specialitását garantáltan kezelje.

Rendszerünk hazai fejlesztés, aminek köszönhetően ügyfeleink rendszeréhez igazodó és gyors szolgáltatást tudunk nyújtani. Termékünk szoftverrel támogatott szolgáltatás, ahol a munkamegosztás rugalmasan skálázható a teljes outsource-tól a rendszertámogatással megvásárolt szoftver termékig.

Szolgáltatásunkat közvetlenül, vagy partnereken keresztül nyújtjuk. Legtöbb felhasználónknak rendszeres frissítési szolgáltatást is biztosítunk. Ügyfeleinkkel hosszútávú kapcsolatra törekszünk, legrégebbi banki és távközlési szolgáltató ügyfelünk több, mint 10 éve veszi igénybe szolgáltatásunkat.

A Netopgraf tartalmazza:

  • a hálózat és ahhoz kapcsolódó összes eszköz leltárját,

  • hardver és szoftver felépítését,

  • fizikai és L2/Vlan/L3/vrf/VPN logikai topológiáját.

  • Grafikusan jeleníti meg az adatbázis modelljét,

  • alkalmas az IT üzemeltetés folyamatainak naprakész kiszolgálására.

Lelkes és elkötelezett csapatunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általunk kínált megoldások ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfeleljenek.

Close Menu